Afvallen in Zaandam is voor veel mensen een gebed zonder eind geworden. Als personal trainer en als afvalcoach kan ik je hier in begeleiden. Van mij krijg je voedingsadvies op maat, wat inhoudt dat we samen gaan kijken naar jouw huidige voedingspatroon. Dit wordt het startpunt om je voedingspatroon stap voor stap gezonder te maken en op de juiste manier af te vallen. Geen dieet of het schrappen van koolhydraatrijke producten, maar de juiste verhoudingen met een verantwoorde calorieberekening. Dit is naar mijn ervaring de beste manier op duurzaam resultaat te behalen. Daarnaast zal ik je begeleiden om meer in beweging te komen en sport en beweging te integreren in je dagelijkse leven. In ons eerste gesprek gaan we samen kijken naar jouw wensen en doelen om af te slanken.
Neem contact op

Voeding bij afvallen

Bij onze eerste sessie gaan we een weging doen, waarna ik een persoonlijke calorieberekening maak. Op basis hiervan zal bepaald worden hoeveel je per dag kunt eten om je doel te behalen. Uiteraard zal dit bij afvallen iets lager liggen dan wat je zou eten als je op gewicht wil blijven. In een voedingsapp die ik je zal leren gebruiken kun je dagelijks bijhouden wat je eet en drinkt. Zo zie je precies wat je binnenkrijgt en waar nog kansen liggen voor verbetering.

Redenen om af te vallen

Er zijn een hoop redenen om op een gezond lichaamsgewicht te willen komen. Iedereen weet dat sporten en een gezonde BMI goed zijn voor je algemene gezondheid. Genoeg reden om met behulp van sporten en voeding lekker in je vel te zitten. Ook kan het soms nodig zijn om af te vallen voor een operatie. Met behulp van Anouk als personal trainer breng je ook je gewicht na een zwangerschap weer snel op het oude niveau.

Bewegen en sporten om af te slanken

Beweging en sporten zijn twee verschillende dingen, beiden even belangrijk. Wanneer je kleine aanpassingen doet in je beweegkeuzes, zal je ervoor zorgen dat je door de dag heen meer verbrandt. Ik hoop je bewust te maken van alle opties door de dag en week heen om meer te gaan bewegen.
Je zou bijvoorbeeld de trap kunnen nemen in plaats van de roltrap of lift. Ga lekker wandelen tijdens de lunch of pak wat vaker de fiets.
Onder sporten versta ik trainen in een sportschool en uiteraard alle andere reguliere sporten zoals tennis, voetbal, volleybal etc. Ik zal jou tijdens je afvaltraject begeleiden in de sportschool in de Westerwatering.

Snel afvallen met behulp van een personal trainer

Hoe ga ik je helpen om jouw streefgewicht te bereiken:

  • Een persoonlijke calorieberekening
  • Omvangmetingen
  • Geen dieet, maar een ‘way of living’
  • Een voedingsapp leren gebruiken en bijhouden
  • Dagelijkse begeleiding
  • Je staat er niet alleen voor, maar je doet het samen met mij
Neem contact met mij op voor een prijsweergave en verdere uitleg.