Wat kun je verwachten van voedingsadvies in Zaandam. Ik ga je helpen een correct voedingsschema te volgen welke aansluit bij jouw doelen.

Elke dag maak je heel veel voedingskeuzes! Om hierin constant de juiste keuze te maken kan erg lastig zijn. Bewustwording van voedingskeuzes is hierbij zeer belangrijk om veranderingen en voortgang te kunnen maken.

Samen met mij als personal trainer kan ik jouw eetpatroon gaan verbeteren. Doordat ik een op maat gemaakt voedingsschema maak, hoef jij minder over je eten na te denken. Ook kan ik continue tips geven, je voortgang monitoren en waar nodig je voeding verder aanpassen.
Dit vergroot de kans gigantisch om jouw fitness, spieropbouw en afval doelen te behalen.

Fitness voedingsschema

Een voedingsschema voor fitness is er in verschillende vormen. Afhankelijk van jouw doel en startsituatie kan ik een persoonlijk voedingsadvies geven.

Ik doe dit volgens een stappenplan:

  1. In kaart brengen huidige voedingspatroon met behulp van een voedingsapp.
  2. Wegen van gewicht, spiermassa en vetpercentage.
  3. Persoonlijke caloriebehoefte berekenen.
  4. Voeding bijhouden in de app, monitoren en natuurlijk blijven sporten.

Met dit stappenplan is de eerste stap naar betere voeding gezet. Naast jouw doel om bijvoorbeeld af te vallen of om spieropbouw te verbeteren, is het belangrijkste dat jij goede voeding kiest.

Voedingsschema met begeleiding

Nu je aan de slag bent gegaan met voeding is het belangrijk dat je hier actief mee bezig bent. Jij zal bijhouden wat je eet op verschillende dagen. Met twee dagen doordeweeks en één dag in het weekend gaan we kijken hoe jouw voedingsschema vordert. Met de app die je gebruikt kan ik zien hoe dit gaat. Dit geeft veel inzicht over of je genoeg eet en in de juiste hoeveelheden vetten, koolhydraten en eiwitten.

Samen gaan we kijken naar wat voor keuzes je op dit moment maakt en welke producten vervangen zouden kunnen worden. Dit zal ik in een document naar toesturen met nog algemene tips over gedragsverandering.

Afvallen

Voedingsschema afvallen. Het doel van dit schema is natuurlijk duidelijk. In combinatie met personal training in Zaandam is het juiste voedingsadvies de beste manier om af te vallen. Met een gezond eet -en sportpatroon kom jij op jouw streefgewicht en zal je daar ook blijven. Gedurende het bijhouden van de voeding geef ik advies over productkeuzes en de verhoudingen. Ook kun je mij elk moment van de dag benaderen als er vragen zijn over een bepaalde voedingskeuze!

Spieropbouw

Voedingsschema spieropbouw helpt je de correcte voeding te kiezen om groter en sterker te worden. Anders dan afvallen wil je met voedingsadvies voor spieropbouw wellicht meer calorieën binnen krijgen Dit moeten dan wel de juiste soorten voedsel zijn die helpen met jouw krachttraining. Ik zal je vertellen wat voor dieet bij jouw doelen past. Eens in de zoveel tijd zullen we een weging doen om te kijken wat de voortgang is en waar we eventueel moeten bijstellen.

Jouw voedingsschema Zaandam

Met voedingsadvies van mij als personal trainer behaal jij in een rap tempo jouw fitness doelen. Ik zal fungeren als een stok achter de deur, maar ook als vraagbaak bij jouw voedingsadvies. Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan.