Sinds ik in 2016 begonnen ben met trainen in de sportschool heb ik een passie ontwikkeld voor een gezonde leefstijl, waar sporten een groot onderdeel van is. Ik krijg veel energie wanneer ik een doel stel en hier naar toe kan werken. Als Personal Trainer kan ik deze passie dagelijks beoefenen met mijn klanten. Een personal trainer zorgt er continu voor dat er nieuwe prikkels gegeven worden aan het lichaam en iemand zichzelf uitdaagt; iets wat je zelf minder makkelijk doet. Uiteraard is een Personal Trainer ook een ‘stok achter de deur’, je gaat dit traject aan en ik begeleid je hierbij en prikkel je om meer te willen!

Achtergrond van Anouk

In mijn universitaire opleidingen aan de Vrije Universiteit van Amsterdam en Maastricht University heb ik veel geleerd over het menselijk lichaam en over gedragsverandering. Tóch miste er voor mij een stukje praktische uitvoering. De passie voor mensen coachen richting een gezondere leefstijl kan ik helemaal kwijt in het geven van Personal Training. Dit doe ik naast mijn baan als Junior Onderzoeker bij het Amsterdam UMC. Ik ben betrokken bij projecten die betrekking hebben op de ontwikkeling en evaluatie van leefstijlprogramma’s en implementatie van interventies in de zorg. Op deze manier blijf ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van leefstijl en de begeleiding hiervan! De combinatie van meer op groepsniveau aan leefstijl bijdragen en op individueel niveau vind ik heel leuk!

Personal Training bij jou in de buurt

Mijn klanten voor Personal Training komen uit de buurt van Zaandam, Zaandijk, Koog aan de Zaan, Wormerveer, Wormer, Krommenie, Assendelft en Amsterdam. De locatie waarin ik Personal Training geef ligt centraal gelegen naast het station van Zaandam en er kan gratis geparkeerd worden (maar jij komt natuurlijk op de fiets, toch?!).

Opleidingen en cursussen

  • NASM Personal Trainer
  • Overload Top A trainer
  • Motiverende gespreksvoering
  • Bachelor Gezondheidswetenschappen (Vrije Universiteit)
    – Minor in gedragsverandering
  • Master Health Education and Promotion (Maastricht University)