Wil jij samen met je vriend, vriendin of partner sporten onder begeleiding? Dat kan bij Anouk in de sportschool met duo training. Dit betekent dat er personal training wordt gegeven aan jullie beiden tegelijk. Het leuke hieraan is dat het hele traject samen wordt doorlopen. Zo zullen jullie duo oefeningen uitvoeren, samen jullie plannen doorspreken en elkaars doelen in de gaten houden. 

Wat is duo training

Onder duo training verstaan we personal training dat aan twee mensen tegelijk wordt gegeven. Net als bij 1-op-1 training worden jullie doelen besproken bij de intake. Hierna wordt een plan opgesteld dat past bij jullie beiden doelen. 

Zo zullen jullie tegelijk conditietraining of krachttraining oefeningen gaan doen. Passend bij jullie individuele doelen om zo snel mogelijk resultaat te boeken.

Voordelen van duo training

Er zijn veel voordelen aan duo training. Ten eerste kunnen jullie elkaar motiveren tijdens de training. Ook worden de verschillende oefeningen een stuk leuker samen en is het natuurlijk nog gezelliger.

 Ook zullen jullie als een stok achter de deur voor elkaar werken.

De kosten voor duo training zijn lager per persoon dan wanneer er 1-op-1 training gegeven zou worden. Alle voordelen van een personal trainer voor een voordeliger tarief.

Als Personal trainer heb ik nog steeds alle aandacht, ook al zijn jullie met twee personen. Er wordt nauwlettend in de gaten gehouden of jullie de oefeningen goed uitvoeren.

Personal training met partner

Duo oefeningen uitvoeren met een vriend, vriendin of je partner biedt een oplossing voor mensen die niet alleen willen sporten. Vanzelfsprekend is het ook een stuk gezelliger en voel je je prettiger met een bekende die meegaat. 

Vraag snel een gratis adviesgesprek aan om met z’n tweeën langs te komen voor duo fitness!