Waarom een personal trainer?

Wanneer je kiest voor sporten onder leiding van een personal trainer kies je ervoor om écht stappen te zetten richting een gezondere leefstijl. Tijdens jouw personal training word je gecoacht in het uitvoeren van oefeningen. Ik motiveer je om je grenzen op te zoeken en te verleggen voor het beste resultaat. Wil je ook nog aan personal fitness doen dan ondersteun ik dat door een persoonlijk trainingsprogramma voor je te maken dat aansluit bij je doelen.

Plan een gratis adviesgesprek

Wat krijg je wanneer je personal training volgt

Voordat we starten met personal training voeren we een gratis adviesgesprek in de sportschool ‘Personal Fitness Center’ in Zaandam. In dit gesprek bespreken we jouw persoonlijke doelen, vertel ik over mijn werkwijze en hoe wij het beste voor jou een traject kunnen starten. De kosten van een personal trainer komen aan bod en we plannen alvast onze eerste training in!

Personal training in de Westerwatering van Anouk

 • Begint met een gratis intakegesprek;
 • Een persoonlijke assesment waar jij nu staat;
 • Periodieke wegingen om resultaat te meten;
 • Elke week een vernieuwende en uitdagende personal training;
 • Een op maat gemaakt trainingsprogramma;
 • Een voedingsschema dat jij kan volhouden;
 • Korting op een abonnement in de sportschool in Zaandam;
 • Iemand die je helpt om je grenzen op te zoeken en te verleggen

Advies en hulp bij voeding

Voeding is een belangrijk onderdeel wanneer je start met trainen. Met de juiste voeding kunnen doelen als afvallen of sterker worden sneller worden behaald. Indien gewenst ondersteun ik je als personal trainer met een voedingsschema. Dit schema wordt specifiek op jou afgestemd met tips en tricks om dit voedingsschema zo goed mogelijk te volgen.

Vormen van personal training

 • 1-op-1 training: Het voordeel van 1-op-1 training is dat de trainer 100% alle aandacht heeft voor jou en jouw persoonlijke doel. Dit is bewezen de beste manier om resultaten te boeken.
 • Duo Training: Het voordeel van duo-training is dat je gezamenlijk met iemand dit proces aangaat! Samen werken jullie naar dit doel toe, helpen en ondersteunen elkaar en maken het een stuk gezelliger. Daarnaast is de prijs per persoon ook voordeliger.
 • Small Group Training: vanaf drie personen onder leiding van een personal trainer spreken we van een kleine groepstraining.

Kosten personal trainer

De kosten van personal training in Zaandam hangt af van het pakket dat je kiest. Samen met mij kies je een pakket dat het beste bij jouw past. Neem gratis en geheel vrijblijvend contact op, zodat ik je de prijsinformatie kan geven.

 

Neem contact op

Personal trainer Zaandam

Waar vind jouw personal training straks plaats? Op dit moment ben ik actief als personal trainer in de wijk Westerwatering in Zaandam. Dit valt uitstekend te bereiken uit andere wijken zoals de Koog, het Kalf, Poelenburg, de Havenbuurt of natuurlijk het centrum van Zaandam. Met de auto of fiets ben je ook snel op je afspraak vanuit de rest van de Zaanstreek. Dus woon je in Krommenie, Assendelft, Wormerveer, Zaandijk of Koog aan de Zaan schrijf je dan snel in!