Jouw personal training is ontzettend belangrijk voor je. Wellicht fitness je al heel veel en wil je nieuwe records bereiken of misschien wil je meteen goed beginnen met sporten. Een personal trainer in Zaanstad helpt met een persoonlijke aanpak om optimaal te sporten. Afvallen, spiergroei of een ander doel, het snelste en beste resultaat is met personal training in Zaandam.

Personal training bij jou in de buurt

Voor jouw trainingssessies kom je langs bij de sportschool in Zaandam. Centraal gelegen voor alle Zaankanters zijn wij prima bereikbaar met de auto en kan je parkeren bij de sportschool. Anders is het slechts vijf minuten lopen vanaf station Zaandam. Het allerbeste is natuurlijk om langs te komen op de fiets zodat we alvast begonnen zijn met de dagelijkse cardio. Kortom alle Zaankanters uit Krommenie, Assendelft, Wormerveer, Zaandijk en Zaandam zijn van harte welkom!

Wat kost personal training in Zaanstad

De kosten van een personal trainer komen uitgebreid aan bod tijdens de intake. Afhankelijk van jouw doelen en bestaande ervaring en fitness wordt er een persoonlijk trainingsschema voor je gemaakt. Jouw wensen en capaciteiten staan hierbij centraal. Belangrijk is natuurlijk dat je goed aangeeft wat voor jou belangrijk is. Sporten met een personal trainer kost natuurlijk meer dan alleen een sportschool abonnement, maar hier krijg je dan ook veel meer voor terug.

Anouk Personal Trainer Zaanstad

 

Voordelen van een personal trainer

Begeleid trainen zorgt ervoor dat elk uurtje sporten de maximale resultaten behaalt. De ervaring en expertise van de personal trainer, stelt voor jou de optimale oefeningen op en monitort dat deze goed worden uitgevoerd.
Je bent bewezen meer betrokken tijdens personal training, maar ook buiten de sportschool. Je kunt tips over voeding verwachten van een personal trainer en op verzoek ook een persoonlijk voedingsschema. Bovenal worden jouw resultaten in de gaten gehouden, goed gemeten en vooral veel besproken.

Nooit meer een saaie training

Het belangrijkste argument voor personal training is dat het ontzettend veel leuker is dan alleen naar de sportschool gaan. De oefeningen zijn altijd gevarieerd en je kunt een hoop aanmoediging verwachten van jouw personal trainer. De expertise van jouw personal trainer in Zaanstad zorgt voor de juiste krachttraining om af te vallen, de beste cardio oefeningen die passen bij jou sport en een dieet waar jij je aan kunt houden. Kom vandaag nog langs voor een gratis adviesgesprek. Tip van Anouk: kom langs met je beste maatje om samen personal training te starten!